VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE („TERMENI”) ÎNAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE WEB („SITE-UL”) ȘI ALTE SITE-URI WEB („SITE-URI”), INCLUSIV ORICE SUBDOMENI ALE ACESTORA SAU ORICE SMARTPHONE SAU APLICAȚIE MOBILĂ OPERATE DE Perfect Care Distribution (PFC). TERMENII GUVERNEAZĂ UTILIZAREA DE CĂTRE DVS. A SITE-URILOR ȘI SUNT OBLIGATORI ÎNTRE DVS. ȘI PFC.

 1. Acceptarea Termenilor și a modificărilor ulterioare

Utilizarea de către dumneavoastră a Site-ului reprezintă acceptarea legală deplină a Termenilor. Prin utilizarea Site-ului, sunteți de asemenea de acord cu politica noastră de confidențialitate. DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU TERMENII, NU SUNTEȚI AUTORIZAT SĂ UTILIZAȚI SITE-UL. Sunteți de acord că PFC poate modifica acești termeni din când în când, fără notificare prealabilă. Veți putea întotdeauna să vizualizați cea mai recentă versiune făcând clic pe linkul din partea de jos a Site-ului. Utilizarea Site-ului după o astfel de postare a oricăror modificări sau completări va constitui acceptarea de către dumneavoastră a noilor Termeni. Vă rugăm să revizuiți periodic Termenii pentru orice modificări.

 1. Comunicații electronice

Când vizitați Site-ul sau trimiteți e-mailuri către PFC, comunicați cu PFC pe cale electronică. Sunteți de acord să primiți comunicări de la PFC. PFC poate comunica cu dvs. prin e-mail sau prin postare de notificare pe Site. Sunteți de acord că toate acordurile, notificările, dezvăluirile și alte comunicări pe care PFC le furnizează electronic îndeplinesc orice cerință legală conform căreia astfel de comunicări să fie în scris.

 1. Autorizație limitată de utilizare a conținutului protejat.

Recunoașteți și sunteți de acord că site-ul, informațiile, conținutul și software-ul prezentate prin intermediul site-ului sau utilizate în legătură cu site-ul conțin informații și proprietăți confidențiale care sunt protejate de legile internaționale privind proprietatea intelectuală, inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale, mărcile site-ului web, brevetele sau alte drepturi de proprietate și legi. Cu excepția cazului în care este autorizat în mod expres de noi sau de agenții noștri de publicitate, sunteți de acord să nu vindeți, rescrieți, modificați, redistribuiți, creați lucrări derivate sau închiriați site-ul sau informații prezentate prin intermediul site-ului, în întregime sau parțial. Puteți să vă uitați pe site-ul nostru online, să descărcați articole individuale pe computerul dvs. personal sau portabil pentru a le citi ulterior și chiar să imprimați o copie a unui articol pentru dvs. Nu puteți elimina notificări privind drepturile de autor, mărci comerciale, marcă de serviciu sau alte notificări privind drepturile de proprietate din materialele noastre. Ne rezervăm toate celelalte drepturi care nu sunt acordate în acești Termeni de utilizare. Sunteți de acord să nu accesați site-ul prin orice alt mijloc decât prin interfața care este furnizată de noi pentru a fi utilizată în accesarea site-ului web.

Site-ul conține sau face referire la mărci comerciale, drepturi de autor, brevete, logo-uri sau alte drepturi de proprietate ale PFC („Proprietate intelectuală”). Informațiile și Proprietatea Intelectuală de pe Site sunt proprietatea exclusivă a PFC. Înlăturarea sau modificarea oricărui drept de autor sau alte notificări legale incluse în informațiile de pe Site este interzisă. PFC deține, de asemenea, drepturi de autor asupra Site-ului ca o lucrare colectivă și/sau compilație, precum și în selectarea, coordonarea și aranjarea conținutului Site-ului. Cu excepția cazurilor în care se prevede altfel în mod expres aici, nu vi se acordă nicio licență de utilizare sau drepturi asupra vreunei Proprietăți Intelectuale de pe Site. Neconformitatea referitoare la afișarea, descărcarea și reproducerea informațiilor și utilizarea Proprietății Intelectuale afișate sau puse la dispoziție în alt mod pe Site, constituie o încălcare a Termenilor și duce la pierderea imediată a autorizației limitate de mai sus.

Imaginile cu persoane sau locuri afișate pe Site sunt fie proprietatea, fie sunt utilizate cu permisiunea PFC. Utilizarea acestor imagini de către dvs. sau de către oricine altcineva autorizat de dvs. este interzisă, cu excepția cazului în care este permisă în mod specific de Termeni sau de permisiunea specifică furnizată în altă parte pe Site sau în scris, autorizat de un angajat al PFC. Orice utilizare neautorizată a imaginilor poate încălca legile privind drepturile de autor, legile mărcilor comerciale, legile privind confidențialitatea și publicitatea și, eventual, alte statute și reglementări. Descrierile sau referirile la produse, servicii sau publicații din cadrul Site-ului nu implică aprobarea acelui produs, serviciu sau publicație. PFC nu oferă nicio garanție cu privire la subiectul inclus aici, produsele enumerate aici sau completitatea sau acuratețea informațiilor.

De asemenea, Site-ul poate conține sau face referire la proprietatea intelectuală a terților. Nicio licență sau permisiune nu este acordată aici cu privire la oricare dintre aceste informații.

 1. Precizie, Limitarea răspunderii și Excluderea garanțiilor

PFC depune eforturi rezonabile din punct de vedere comercial pentru a se asigura că toate informațiile conținute pe Site sunt corecte și actualizate. Cu toate acestea, trebuie să evaluați informațiile și conținutul Site-ului. Utilizarea și navigarea de către dumneavoastră a Site-ului se face exclusiv pe propriul risc, iar Site-ul vă este furnizat CA ATARE, FĂRĂ NICIUN FEL DE GARANȚIE. PFC NU OFERĂ GARANȚII EXPRESE SAU IMPLICITE, ÎN RESPECT CU UTILIZAREA SITE-ULUI ȘI A MATERIALELOR CONȚINUTE AICI. PFC DECLINA ORICE GARANTIE EXPLICITA SAU IMPLICITA INCLUSA, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA ORICE GARANŢII SAU CONDIŢII IMPLICITE DE VANDABILITATE SAU DE POTRIVIRE PENTRU UN ANUMIT SCOP, FOLOSINȚĂ GARANTATA SAU ÎNCĂLCAREA DREPTURILOR ȘI ORICE GARANTIE IMPLICATĂ IN CURSUL NEGOCIERII SAU UTILIZĂRII COMERCIALE .  PFC NU GARANTEAZĂ CĂ:

(A) SITE-UL WEB VA FI FĂRĂ ERORI, NEÎNTRERUPRE SAU SIGUR,

(B) DEFECTELE VOR FI CORECTATE,

(C) UTILIZAREA SITE-ULUI VA RĂSPUNDE CERINȚELE DVS., SAU

(D) ORICE CONȚINUT SAU INFORMAȚIE DE PE SITE ESTE CORECTĂ, DE ÎNCREDERE, ACTUALĂ SAU COMPLETĂ.

De asemenea, PFC DENUNTĂ ÎN MOD EXPRES ORICE RESPONSABILITATE PENTRU ORICE DAUNE SAU VIRUSURI CARE POT INFECTA ECHIPAMENTUL DVS. DE CALCULATOR SAU ALTE PROPRIETĂȚI DE PE CARE ACCESAȚI SAU NAVIGAȚI SITE-UL SAU DACĂ SE DESCARCĂ MATERIALE DE PE SITE.

ÎN NICIUN CAZ PFC, FILIALELE SALE, AFILIATELE SAU DIRECTORII, ANGAJAȚII SAU AGENȚII LOR NU VA FI CONSIDERATI RESPONSABILI PENTRU ORICE DAUNE INDIRECTE, INCIDENTALE, SPECIALE, CONSECUȚIALE SAU PUNITIVE, FIE ÎNTR-O ACȚIUNE ÎN CONTRACT SAU DELICIT, REZULTATE DIN PERFORMANȚA SAU ESECUL DE A PERFORMA CONFORM TERMENILOR, CHIAR DACĂ PFC A FOST ANUNȚATĂ DE POSIBILITATEA PRODUCERII ACESTOR DAUNE.

 1. Informații neproprietare/nebrevetate

Pentru orice materiale sau conținut pe care îl postați sau furnizați în alt mod către PFC în legătură cu Site-ul, acordați PFC o licență mondială irevocabilă, perpetuă, fără drepturi de autor pentru a: utiliza, copia, distribui, transmite, afișa public, executa, reproduce, edita, modifica, pregati în mod public lucrări derivate sau să le încorporeze în alte lucrări și să exploateze în alt mod astfel de materiale în orice mijloace sau formate de distribuție, metode și canale (cunoscute acum sau dezvoltate ulterior). Recunoașteți și sunteți de acord că PFC poate sublicență aceste drepturi.

 1. Confidențialitate

PFC ia în serios confidențialitatea dumneavoastră. Utilizarea de către dvs. a Site-ului reprezintă acceptarea Politicii noastre de confidențialitate, care este încorporată prin referință în Termeni. Vă rugăm să citiți politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care gestionăm datele personale colectate de PFC prin intermediul acestui Site. Rețineți că orice site web terță parte legată de Site are propriile politici de confidențialitate, care pot diferi sau nu de politica noastră. Sunteți responsabil pentru revizuirea politicilor de confidențialitate ale acestor site-uri Web pentru a determina dacă aceste politici de confidențialitate sunt acceptabile pentru dvs. PFC își rezervă dreptul de a-și modifica politica de confidențialitate fără notificare prealabilă. Sunteți responsabil pentru revizuirea periodică a politicii noastre de confidențialitate. Utilizarea în continuare a Site-ului va fi considerată o acceptare a politicii de confidențialitate în vigoare atunci.

 1. Link-uri către site-uri ale terților

Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri web sau încadra informații de la alte site-uri web care nu se află sub controlul PFC. PFC vă oferă aceste link-uri și/sau cadre numai pentru comoditate. PFC NU OFERĂ OBSERVAȚII, GARANȚII SAU DECLARAȚII DE NICIUN FEL CU PRIVIRE LA ACELE SITE-URI WEB, INCLUSIV PRODUSE, SOFTWARE, MATERIALE, SERVICII, CONȚINUT SAU ACURATEȚEA SAU ADECVENȚA CONȚINUTULUI DE PE ACESTE SITE-URI WEB. DECIZIA DVS. DE A ACCESA ORICE ALTE SITE-URI WEB VA FI ÎN TOTALITATE PE PROPRIUL RISC. ÎN PARTICULAR, VA RUGĂM SĂ REȚINȚI CĂ POLITICILE ALTOR SITE-URI WEB LEGATE LA SITEUL PFC POT AVEA TERMENII DE UTILIZARE DIFERIȚI, ÎN SPECIAL CU PRIVIRE LA UTILIZAREA ȘI CULEGEREA INFORMAȚIILOR CU CARACTER PERSONALE. Nu vi se acordă nicio permisiune de a vă conecta de la orice alt site Web la orice parte a Site-ului sau de a încadra orice text sau imagine conținut pe Site fără permisiunea prealabilă scrisă a PFC.

 1. Publicul vizat; Obligații

Site-ul și serviciile descrise pe Site sunt destinate numai persoanelor cu vârsta peste 16 ani. Trebuie să aveți cel puțin 16 ani pentru a accesa sau utiliza Site-ul. Prin folosirea Site-ului, afirmați că aveți 16 ani și sunteți pe deplin capabil și competent să înțelegeți și să respectați termenii, condițiile, obligațiile, afirmațiile, declarațiile și garanțiile prevăzute în Termenii de utilizare. Recunoașteți și sunteți de acord că sunteți singurul responsabil pentru respectarea oricăror legi, reguli, reglementări și obligații fiscale care se pot aplica utilizării de către dvs. a site-ului și/sau serviciilor. Dumneavoastră declarați și garantați că:

(a) fie sunteți proprietarul unic și exclusiv al oricărui sau al tuturor materialelor pe care le puneți la dispoziție prin intermediul site-ului web, fie aveți toate drepturile, licențele, consimțământul și eliberările care sunt necesare pentru a acorda PFC drepturile asupra acestor materiale; și

(b) nu încălcați sau deturnați drepturile de proprietate intelectuală ale unei terțe părți; și/sau

(c) nu veți folosi Serviciile pentru încălcarea vreunei legi sau reglementări aplicabile.

 1. Legile locale; Soluționara litigiilor

Site-ul (excluzând orice site Web legat) este controlat de PFC din birourile sale din România. Prin accesarea Site-ului, sunteți de acord că toate aspectele legate de accesul sau utilizarea Site-ului sau a oricărui alt site Web legat de acesta vor fi guvernate de legile (atât de fond, cât și procedurale) ale UE, fără a ține cont de conflictele dintre principiile legilor. De asemenea, sunteți de acord și, prin utilizarea Site-ului, vă supuneți prin prezenta jurisdicției personale exclusive și sediului instanțelor din România cu privire la orice dispută care decurge din utilizarea de către dumneavoastră a Site-ului.

Toate problemele care decurg din, sau sunt legate de utilizarea Site-ului, a acestor Termeni de utilizare sau încălcarea acestora, vor fi guvernate în conformitate cu legile UE, fără a ține cont de principiile conflictului de legi. Orice controversă, dispută sau reclamație care decurge din, sau este legată de utilizarea Serviciilor și/sau a site-ului web, a acestor Termeni de utilizare sau a încălcării acestora, va fi soluționată prin arbitraj obligatoriu administrat de un singur arbitru neutru situat în UE, care urmează să fie convenit între părți.

 1. Termenul de prescripție

Sunteți de acord că, indiferent de orice statut sau lege contrară, orice reclamație sau cauză de acțiune care decurge din, sau este legată de utilizarea Site-ului sau a Termenilor trebuie depusă în termen de un (1) an de la apariția unei astfel de revendicări sau cauze de acțiune sau va fi interzis pentru totdeauna.

 1. Restricții privind conținutul și site-ul

Sunteți de acord că dvs. sau o terță parte nu veți permite să facă oricare dintre următoarele, în timp ce accesați sau utilizați site-ul:

(a) utilizați Site-ul în orice scopuri care nu sunt prevăzute în mod expres în acești Termeni de utilizare;

(b) scanează sau testează vulnerabilitatea oricărui sistem sau rețea sau încălca sau eluda orice măsuri de securitate sau de autentificare;

(c) să interfereze, să perturbe sau să deterioreze Site-ul sau accesul oricărui utilizator, gazdă sau rețea, inclusiv, fără limitare, trimiterea unui virus; anulați roboții; Cai troieni; supraîncărcarea, inundarea, spam-ul, bombardarea prin e-mail a Site-ului sau prin scriptarea creării de conținut în așa fel încât să interfereze cu sau să creeze o povară nejustificată asupra Site-ului; sau metode sau tehnologii similare;

(d) folosiți instrumentele noastre de comunicare pentru a trimite spam; și

(e) să se angajeze într-un comportament care este ilegal în orice mod.

 1. Limitări de răspundere

PFC NU VA FI RASPUNZATOR  ÎN NICIUN CAZ PENTRU ORICE DAUNE, PIERDERI SAU CHELTUIELI DE NICIUN FEL CARE REIES SAU  REZULTA DIN UTILIZAREA DE CĂTRE DVS.  A UNOR SITE-ULUI, TOTAL SAU PARȚIAL, INDIFERENT DACA O ASTFEL DE OBLIGAȚIE ESTE BAZATĂ PE UN PREJUDICIU, CONTRACT SAU PRIN ALTE MIJLOACE . IN NICIUN CAZ NU VA FI RASPUNZATOR, PENTRU ORICE PIERDERI SAU DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, SPECIALE, INCIDENTALE, CONSECUȚIONALE SAU PUNITIVE (FĂRĂ LIMITARE, PIERDERE DE PROFIT, PIERDERE DE BUNURI SAU CORUPPERE DE BUNURI, PIERDERE DE FONDURI, OPRIREA LUCRĂRII, EROAREA SAU DISFUNCTIONAREA CALCULATORULUI SAU ÎNTRERUPEREA AFACERILOR), DERIVATE DIN, SAU ÎN ORICE MOD LEGATE DE SITE, INDIFERENT DACĂ ORICE PARTE PFC A FOST AVIZATĂ DE POSIBILITATEA ACESTOR DAUNE. UNELE JURISDICȚII LIMITEAZĂ SAU NUPERMIT NERECUNOAȘTEREA RESPONSABILITĂȚII GARANȚIILOR SAU A DAUNELOR, DECI NERECUNOASTEREA DE RESPONSABILITATE DE MAI SUS S-AR PUTEA SA NU SE APLICE ÎN MĂSURA IN CARE LEGEA ACESTEI JURISDICȚII SE APLICĂ ACESTOR TERMENI.

 1. Despăgubiri

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să țineți PFC, filialele sale, afiliații săi sau ofițerii, directorii, angajații, furnizorii, licențiatorii și agenții respectivi (și succesorii, ofițerilor, directorii și angajații săi și ai acestora) de și împotriva acestora față de toate revendicările, cererile, costurile, răspunderile, judecățile, pierderile, cheltuielile și daunele (inclusiv onorariile avocaților) care decurg din, sau sunt legate de (a) utilizarea de către dvs. a Site-ului; și (b) o încălcare a acestor Termeni de utilizare.

 1. Eliberarea

Prin utilizarea oricăruia dintre Site-uri, recunoașteți și sunteți de acord că eliberați, remiteți și descarcați pentru totdeauna PFC, filialele sale, afiliații săi și ofițerii, directorii, angajații, furnizorii, licențiatorii și agenții respectivi (și succesorii săi și ai acestora) , ofițeri, directori și angajați de la toate revendicările, reclamanțiile, cererile, cauzele de acțiune, procedurile, obligațiile, onorariile legale, costurile și plățile de orice natură, cunoscute sau necunoscute, care decurg din, sau sunt în orice mod legat de utilizarea de către dumneavoastră a acestui site web și/sau a serviciilor. Dacă sunteți rezident din California, renunțați la Secțiunea 1542 a Codului California, care spune: „O eliberare generală nu se extinde la creanțele despre care creditorul nu le știe sau nu le suspectează că există în favoarea sa la momentul executării eliberării”.

 1. Diverse

În cazul în care PFC, la propria sa discreție, stabilește că a avut loc o încălcare a Termenilor, PFC poate urmări oricare dintre remediile sale legale. Cu toate acestea, eșecul PFC de a exercita sau de a pune în aplicare orice drept sau prevedere a Termenilor nu va constitui o renunțare la un astfel de drept sau prevedere. În cazul în care orice prevedere a Termenilor este determinată a fi inaplicabilă sau invalidă, o astfel de prevedere va fi totuși aplicată în cea mai deplină măsură permisă de legea aplicabilă și o astfel de determinare nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricăror altor prevederi rămase. Titlurile secțiunilor din Termeni sunt doar pentru comoditate și nu au efect juridic sau contractual. Acești Termeni de utilizare sunt personali pentru dvs. și nu puteți atribui acești Termeni de utilizare, sau drepturile sau obligațiile dvs. în temeiul prezentului, unei terțe părți, fără consimțământul nostru. Orice încercare de atribuire fără un astfel de consimțământ este nulă. Orice prevedere a acestor Termeni de utilizare (inclusiv toți ceilalți termeni încorporați) care este destinată prin termenii săi să supraviețuiască rezilierii va supraviețui. Cu excepția cazului în care se prevede altfel în mod expres aici, acest Acord stabilește întregul acord dintre dumneavoastră și PFC cu privire la subiectul său și înlocuiește toate promisiunile, acordurile sau declarațiile anterioare, fie că sunt scrise sau orale, în legătură cu Site-ul.